BESPAAR ENERGIE & ARBEID


DUURZAAM EN ENERGIEZUINIG VERLICHTEN

Energiebesparing tot wel 90%, daar zegt u toch geen ‘nee’ tegen

Extreme omgevingsfactoren, waaronder zeer hoge of lage temperaturen (-30 °C tot +60 °C), luchtvochtigheid, stof of vervuiling, maar ook schommelende temperatuurzones, verschillende plafondhoogtes, moeilijk bereikbare plaatsen en/of afwijkende lichtbehoeften per zone kunnen van uw verlichtingsplan een grote uitdaging maken. Want hoe zorgt u ervoor dat op elke locatie optimaal werklicht wordt bereikt, op ieder uur van de dag? Flexibel en snel, zonder dat uw energiekosten de pan uit reizen? Bever Innovations biedt hiervoor een oplossing, exact afgestemd op uw behoeften en omstandigheden. Of uw vraag nu een magazijn, koel- of vrieshuis, productiehal, kantoorpand, terrein of parkeerplaats betreft. Een standaard lichtoplossing is vaak niet goed genoeg! Elke productieomgeving, magazijn of kantoorpand heeft zijn eigen lichtbehoefte.

Image
“Dankzij de kleurechtheid van het licht kunnen onderdelen optimaal worden onderscheiden, waardoor medewerkers beter en veiliger kunnen werken”.  »
Harry Janssen - Productietechnoloog bij Royal SMIT 

DE MENS CENTRAAL


EEN BETER WERKKLIMAAT DANKZIJ BIODYNAMISCHE VERLICHTING

Investeren in gezonde én productieve medewerkers? Kies voor LED!

Licht is van grote invloed op het welbevinden van de mens. Het beïnvloedt niet alleen onze hormoon- en stofwisselingsprocessen, maar bepaalt ook onze ‘inwendige klok’. In situaties waarin de natuurlijke daglichttoetreding onvoldoende is – denk bijvoorbeeld aan productiehallen, magazijnen, koel- en vrieshallen en evenementenhallen – biedt onze biodynamische verlichting een passend alternatief. Waardoor het waak-slaapritme, de hartslag, de bloeddruk én de stemming van uw medewerkers optimaal blijven. Biodynamische verlichting heeft een positieve invloed op de productiviteit en het welzijn van uw medewerkers. Daarbij draagt goede verlichting bij aan de veiligheid in uw bedrijf, waarvoor de Arbo diverse regels heeft opgesteld. Aan lichtkleur, lichtkwaliteit en CRI-waardes worden echter geen voorwaarden gesteld, terwijl die minstens zo belangrijk zijn. Onze LED downlights garanderen daarom een zeer hoge kleurweergave (CRI 83+) in de kleurtemperatuur 4.000 Kelvin. Dankzij de kleurechtheid van het licht kunnen onderdelen in uw opslag- of productieomgeving, koel- of vrieshuis optimaal worden onderscheiden, waardoor medewerkers prettiger, beter én veiliger kunnen werken.

Ons beleid is om al onze producten volledig te produceren in Nederland en hierbij vast te houden aan onze sociale waarden en betrokkenheid. Zo houden we maximale controle over onze productie, minimaliseren we onze CO₂-footprint en kunnen we korte levertijden van maximaal 2 weken garanderen. Vanuit onze eigen, lokaal gelegen sociale werkplaatsen in Nederland zijn meer dan 300 mensen op verschillende niveaus betrokken bij het productieproces. Een streng kwaliteitssysteem ziet erop toe dat iedere productiestap aan de hoogte eisen voldoet.

Image
Wanneer je een ruimte betreedt, schakelt de verlichting automatisch op tot een vooraf bepaald lichtniveau, rekening houdend met de temperatuur én geldende Arbonormen. Thermische shocks en spanningspieken op het net zijn verleden tijd”.  »

slim, simpel & dynamisch


EEN LICHTPLAN OP UW MAAT

Hoe ziet uw ideale verlichtingsplan eruit?

Onze high-bay LED-armaturen zijn eenvoudig te koppelen aan het net, middels ons ‘Click & Lock’ montagesysteem. Dankzij een eenvoudige koppeling met ons monitoringssysteem vormen de verlichtingsarmaturen vervolgens automatisch een draadloos netwerk, die via een app op de tablet of smartphone benaderd, ingeregeld en beheerd kan worden. Exact op uw maat, waarbij tussenkomst van een programmeur niet nodig is. Of u nu kiest voor daglichtschakelingen, tijdschakelingen, koppelingen met bewegingsmelders, et cetera, voor enkele armaturen of voor grote(re) verlichtingsgroepen. Geen vraag is ons te gek. Alle intelligentie is in de armaturen ingebouwd, waardoor separate sensoren en/of het trekken van bekabeling niet nodig is. De armaturen fungeren ieder als een hub binnen het netwerk en spelen automatisch informatie van de omliggende lampen aan elkaar door. Dit geeft een stabieler en veiliger netwerk dan communicatie via het vaak toch al overvolle wifi-netwerk. Bovendien werkt dit zonder enige connectie met internet, wat eveneens de veiligheid te goede komt.
Image
“De LED armaturen vormen automatisch een standalone, draadloos netwerk, die eenvoudig via de Bever app benaderd en beheerd kan worden”.  »
 Manager Yard Facilities - Frans Voermans

JUISTE LICHT OP JUISTE PLAATS


OPTIMAAL WERKLICHT IN UW BEDRIJF

Laat medewerkers niet in het donker staan

Goede zichtbaarheid, betrouwbare veiligheid en optimaal werklicht zijn bepalend voor het welzijn van uw medewerkers. Met onze verlichtingsoplossingen spelen we hier optimaal op in. Onze high-bay LED armaturen garanderen optimaal licht op iedere werkvloer. Dankzij de sterkte, scherpte en reflectie van de armaturen ontstaat bovendien een egaal lichtbeeld. Schimmige hoeken zijn hierdoor definitief verleden tijd. Dankzij de kleurechtheid en hoge kleurweergave van het licht kunnen onderdelen optimaal worden onderscheiden, waardoor medewerkers beter én veiliger hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. En dankzij een koppeling met onze slimme netwerkfunctionaliteit vormen de verlichtingsarmaturen automatisch een standalone, draadloos netwerk die eenvoudig via een app op de tablet of smartphone benaderd en beheerd kan worden. Ook op afstand. Dit biedt mogelijkheden om zowel de efficiency, productiviteit als veiligheid en welzijn binnen uw bedrijf vergroten. Door koppelingen met alarm-, brand- en gebouwmanagementsystemen te maken bijvoorbeeld, maar ook door data uit het systeem te analyseren, waarop bijvoorbeeld productielijnen en looproutes geoptimaliseerd kunnen worden.

In de industrie worden lampen vaak boven machines gemonteerd, waardoor eventueel onderhoud en/of vervanging wordt bemoeilijkt. Bever Innovations biedt hiervoor een oplossing. Onze high-bay LED armaturen kunnen uitstekend náást de machines worden geplaatst, waarbij een brede range van optieken het licht naar de juiste plek stuurt. Zo vangt u meerdere vliegen in één klap.

Image
“ Wanneer beurzen worden opgebouwd, schakelen alle LED-armaturen direct en standalone op, zodra ze beweging detecteren.  Standbouwers en -houders hebben zo optimaal werklicht waar en wanneer nodig”.  »
Ben Broekmeulen - Hoofd Technisch Onderhoud - Brabanthallen 's-Hertogenbosch 

GEGARANDEERD GOED


NO-NONSENSE PRODUCT- EN LICHTGARANTIE

Zorgeloos licht, nu én in de toekomst

Alle Bever Innovations-producten worden in Nederland geproduceerd. Een streng kwaliteitssysteem ziet erop toe dat iedere productiestap aan de hoogte eisen voldoet. Daarbij worden al onze producten grondig getest én gecertificeerd, voordat ze op de markt worden gebracht. Niet voor niets geven wij 5 jaar no-nonsense productgarantie af op onze armaturen, evenals 10 jaar garantie op de lichtkwaliteit!

Onze armaturen worden al sinds jaar en dag geïnstalleerd op Shell, Esso en BP benzinestations wereldwijd, waarbij extreem hoge kwaliteitseisen worden gesteld. Denk bijvoorbeeld aan een optimale betrouwbaarheid, lichtkwaliteit, bewegingsgevoeligheid en dynamische regelbaarheid. Om dit te garanderen, zijn in de armaturen diverse slimmigheden ingebouwd. Wanneer de LED’s op de printplaat (PCB) bijvoorbeeld een te hoge temperatuur bereiken (+80˚C), wordt het licht automatisch gedimd om het armatuur te beschermen en geen concessies te doen aan de afgegeven levensduur (> 100.000 branduren). Daarbij wordt de printplaat continu gecontroleerd op kortsluiting, spanningspieken en temperatuuroverschrijding. Een Light Normalizer meet daarbij of er sprake is van lichtterugval die, indien aanwezig, automatisch wordt gecompenseerd.

Actuele prestaties en verbruiksstatistieken zijn te allen tijde in te zien via de Bever App. Voor een optimaal inzicht en overzicht, op ieder moment van de dag.

Image
“De Bever Innovations LED-armaturen worden geruime tijd geïnstalleerd bij Shell-stations. Een goede referentie, die ons over de streep trok.”  »
John Kalma - Hoofd Technische Dienst - Grolsch

EERST ZIEN, DAN GELOVEN


GAAT U DE UITDAGING AAN?

Ervaren = geloven

Samen creëren we de beste oplossing voor uw processen én medewerkers, waarbij we u de unieke mogelijkheid bieden om onze LED-producten kosteloos in de praktijk te testen. Want ervaren = geloven. Wij beperken ons hierbij niet tot één enkele testarmatuur, maar verlichten een volledige zone of ruimte, afhankelijk van uw wensen. Zodat u onze lichtkwaliteit, intelligente besturingssysteem én service optimaal kunt beleven.

Image
"Bever Innovations stelde voor om niet meteen tot een opdracht over te gaan, maar de verlichting eerst te testen. Na een positieve test en daadwerkelijke installatie is het eindresultaat boven verwachting."  »
Michel Wanders - Hoofd Technische Dienst, Roba metals b.v.

ERvaar het kosteloos!

Heeft u interesse in een gratis proefopstelling, vult u dan hier uw gegevens in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Bever Innovations respecteert uw privacy