VOEDSELVERWERKING


DAT SMAAKT NAAR MEER!

Hygiënische en veilige verlichting
Van het slachten van dieren voor de vleesconsumptie tot het mengen van poeders en/of het verwerken van kant-en-klaarmaaltijden: in de voedselindustrie gelden zeer strenge eisen als het gaat om hygiëne en veiligheid. Eisen waar Bever Innovations met de high-bay LED armaturen optimaal op inspeelt. Onze armaturen zijn niet alleen uitstekend bestand tegen extreme omgevingsfactoren, zoals zeer hoge of lage temperaturen (-30°C tot +60°C), luchtvochtigheid, schommelende temperatuurzones of moeilijk bereikbare plaatsen, maar kunnen ook trillingen door machines zonder problemen opvangen. De armaturen zijn gegarandeerd stootvast, spatwaterdicht, splintervrij en eenvoudig te reinigen. Een speciale kap voorkomt dat vuil of onderdelen van de armaturen kunnen loskomen en het productieproces verontreinigen. Daarmee voldoen wij aan de strenge HACCP-richtlijnen en eisen van de International Food Standard (IFS), zonder in te boeten aan een optimale zichtbaarheid, lichtkwaliteit én veiligheid op de werkvloer.
Onze LED downlight armaturen garanderen een optimale lichtkwaliteit, met meer dan 100.000 branduren. Periodieke vervanging en groot onderhoud zijn hierdoor niet meer aan de orde, wat een uitkomst is voor omgevingen waar 24/7 productie wordt gedraaid. Dankzij een eenvoudige koppeling met EOS Manager app vormen alle verlichtingsarmaturen automatisch een draadloos netwerk, die via een app op de tablet of smartphone benaderd, ingeregeld en beheerd kan worden. Dynamische lichtregelingen op basis van activiteit én daglicht zorgen hierbij voor een aanzienlijke energiebesparing tot < 90%.
Image
Image

PRODUCTIE & LOGISTITIEK


WELKE EISEN STELT U AAN UW VERLICHTING?

Verlichting van uw opslag- of productiehal

Elke opslag- en productieomgeving heeft zijn eigen lichtbehoefte. Een standaard verlichtingsoplossing is dan ook vaak niet afdoende. Bever Innovations is zich hiervan bewust. Met onze high-end intelligente LED producten bieden wij de beste, op maat gemaakte lichtoplossing voor uw bedrijf, processen én medewerkers. Daarbij gaan we geen uitdaging uit de weg, waarbij we tevens de unieke mogelijkheid bieden om onze LED producten in de praktijk te testen. Want ervaren = geloven.

Herkent u zich in onderstaande situaties?

 • Grote ruimtes; slechts een paar gebieden worden intensief gebruikt.
 • Huidige HID-armaturen hebben tijd nodig om op te starten, waardoor dimmen geen optie is.
 • Fluorescentie lichtbronnen bieden energiebesparing maar de lichtopbrengst neemt af gedurende de levensduur.
 • HID-lichtbronnen moeten periodiek vervangen worden, wat niet alleen tijd, maar ook veel geld kost.
 • Daglichtafhankelijk sturen is bij uw (conventionele) systeem niet mogelijk, maar wel een grote wens.
 • De status van de noodverlichting moet regelmatig worden gecheckt en accupakketten moeten regelmatig worden vervangen.
Met onze High-bay armaturen biedt Bever Innovations een oplossing voor extreme omgevingsfactoren, waarbij efficiency, productiviteit, veiligheid en welzijn hand-in-hand-gaan. Onze LED armaturen zijn uitstekend geschikt voor gebruik in extreme omstandigheden, waaronder verschillende temperatuurzones (-30° tot +60°C), evenals stoffige en vochtige omgevingen en moeilijke bereikbare plaatsen. Alle downlight LED-armaturen zijn daarbij standaard voorzien van een PIR bewegingssensor. Zodra beweging wordt gedetecteerd, schakelen de armaturen automatisch op tot een vooraf bepaald lichtniveau, rekening houdend met de ruimtetemperatuur, het daglichtniveau én de geldende Arbonormen. Waarbij indien gewenst tevens omringende armaturen worden geactiveerd. Thermische shocks zijn verleden tijd, evenals spanningspieken op het net.
Image
Image

KOEL- & VRIESHUIZEN


BEVER INNOVATIONS LAAT U NIET IN DE KOU STAAN!

Verlichtingsoplossingen voor koel- en vrieshuizen

Koel- en vrieshuizen kampen vaak met grote uitdagingen als het om de verlichting gaat. Extreme omstandigheden, waaronder zeer hoge of lage temperaturen (-30°C tot +60°C), luchtvochtigheid, stof of vervuiling, maar ook schommelende temperatuurzones, verschillende plafondhoogtes, moeilijk bereikbare plaatsen en/of afwijkende lichtbehoeften per zone stellen zeer hoge eisen aan de armaturen, die hier niet altijd tegen bestand zijn.

Herkent u zich in onderstaande situaties?

 • Op uw grote vloeroppervlaktes is slechts beperkt personeel/activiteit aanwezig.
 • De opstarttijd van uw huidige gasontladingsverlichting is lang.
 • Uw gasontladingsverlichting is werkbaar, maar verbruikt door de koude omgeving extra energie.
 • Fluorescentie levert besparing op, maar de lichtoutput wordt verminderd door de kou.
 • Ingebrachte warmte van armaturen moet teruggekoeld worden, wat leidt tot hoge energiekosten.
 • Slechts 2% van de energie wordt omgezet in licht, de rest is verlies.

Met onze LED armaturen biedt Bever Innovations een oplossing voor extreme omgevingsfactoren, waarbij efficiency, productiviteit, veiligheid en welzijn hand-in-hand-gaan met het beste LED-licht op iedere werkplek. Onze downlight armaturen zijn uitstekend geschikt voor gebruik in extreme omstandigheden, waaronder verschillende temperatuurzones (-30° tot +60°C), evenals stoffige en vochtige omgevingen en moeilijke bereikbare plaatsen. Alle high-bay LED armaturen zijn standaard voorzien van een PIR bewegingssensor. Zodra beweging wordt gedetecteerd, schakelen onze armaturen automatisch op tot een vooraf bepaald lichtniveau, rekening houdend met de temperatuur in de ruimte, het daglichtniveau én de geldende Arbonormen. Waarbij indien gewenst tevens omringende armaturen geactiveerd worden. Thermische shocks zijn verleden tijd, evenals spanningspieken op het net.

Image

evenementen


Voor elk evenement de juiste verlichting

Dynamische verlichting voor beursomgevingen

In evenementenhallen worden vaak hoge eisen gesteld aan de lichtniveaus, die dynamisch geregeld moeten kunnen worden. Onze high-bay LED armaturen spelen hier optimaal op in. De armaturen zijn niet alleen procentueel dimbaar, maar stemmen hun lichtoutput ook zelfstandig af op het aanwezige daglicht. Alle lampen vormen automatisch een draadloos netwerk, die via SMART technologie communiceert en met de EOS Manager-app wordt geconfigureerd. De armaturen fungeren hierbij ieder als een hub binnen het netwerk en spelen informatie van de omliggende lampen aan elkaar door. Zonder connectie met het internet, maar – via de Bridge – wel gekoppeld aan een fysieke schakelaar om alle slimme armaturen eenvoudig en op een vastgesteld lichtniveau tegelijk te schakelen.

Wanneer beurzen worden opgebouwd, schakelen alle LED armaturen direct en standalone op, zodra ze beweging detecteren. Zodat standbouwers en -houders optimaal werklicht hebben, waarna de verlichting ook automatisch weer terugdimt naar 0%. Bij evenementen kunnen eenvoudig groepen armaturen geselecteerd worden, die op verschillende lichtsterktes branden, voor een optimale aanlichting van stands en looproutes. Allemaal dankzij onze Bridge, die in directe verbinding staat met de regiekamer waar de verlichting centraal kan worden beheerd en beheerst. Het verwijderen en/of uitbreiden van armaturen tijdens evenementen is hierdoor niet meer aan de orde.

Image
Image
Image

buitenterreinen


HOE VEILIG IS UW BUITENTERREIN?

Veilig laden en lossen, ook in de nachtelijke uren

Koel- en vrieshuizen, expeditiecentra, overslagbedrijven en producerende bedrijven hebben vaak te maken met veel en zwaar verkeer. Vrachtwagens komen dagelijks goederen laden en lossen, ook in de avond- en nachtelijke uren. Goede terreinverlichting is dan onmisbaar, om ongelukken te voorkomen. De specialisten van Bever Innovations adviseren u graag, met een lichtplan op uw maat.

Voor buitenterreinen bieden wij diverse oplossingen, waarbij dynamische schakelingen mogelijk zijn. Bijvoorbeeld op basis van uw openingstijden of bij beweging, waarvoor eenvoudig koppelingen met uw toegangshek, poort of camerasysteem gemaakt kunnen worden. Aanvullende sensoren en/of het trekken van kabels zijn hierbij niet nodig: alle intelligentie is in onze high-bay LED-armaturen geïntegreerd. De armaturen voldoen bovendien aan de hoogste kwaliteitsklasse en zijn uitstekend bestand tegen (zout)water en wind, tot een hoogte van 18 meter.

De slimme armaturen vormen automatisch een standalone, draadloos netwerk, die eenvoudig via de EOS Manager applicatie benaderd en beheerd kan worden. De armaturen fungeren ieder als een hub binnen het netwerk en spelen informatie van de omliggende lampen aan elkaar door. Zonder connectie met het internet. Wanneer een sensor op één van de lampen beweging detecteert, schakelt de verlichting automatisch op tot een vooraf bepaald lichtniveau, rekening houdend met o.a. het daglichtniveau. Daarbij worden ook gekoppelde lampen geactiveerd. Dankzij de intelligente verlichting kan <90% op de energiekosten worden bespaard ten opzichte van conventionele verlichtingsinstallaties, terwijl lichtkwaliteit en veiligheid te allen tijde voorop blijven staan.

Via de EOS Manager app kan de (technisch) beheerder op ieder moment van de dag de actuele prestaties en verbruiksstatistieken van de LED downlight armaturen inzien. Mocht een armatuur onverhoopt kapot gaan, dan ontvangt de beheerder hiervan bovendien een melding, waardoor snel en doeltreffend actie ondernomen kan worden. Waarmee de veiligheid van medewerkers én leveranciers te allen tijde wordt geborgd.

Image

ERvaar het kosteloos!

Heeft u interesse in een gratis proefopstelling, vult u dan hier uw gegevens in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Bever Innovations respecteert uw privacy