LED’S CONNECT THE FUTURE

BEVER INNOVATIONS
is een innovator in de LED-verlichtingsindustrie. Sinds onze oprichting in 1996 ontwikkelen, produceren en leveren wij intelligente LED-verlichtingsoplossingen. Zowel voor indoor- als outdoor-toepassingen en voor de benzine-retailmarkt, industrie en horticulturesector. Ons team weet steeds het uiterste uit de LED-technologie te halen. Continu leggen we de lat hoger, door ingrijpende prestatieverbeteringen. Dit resulteert niet alleen in grensverleggende innovaties, maar ook in een betere concurrentiepositie en toegevoegde waarde voor onze klanten. Zonder afbreuk te doen aan onze sociale waarden. De productie en assemblage van onze LED-producten vindt plaatst bij twee sociale werkplaatsen in Zeeland. Vanaf het ontwerp en de inkoop hebben we alles in eigen hand en er is continu toezicht op de productie, met een optimale, geborgde kwaliteit als resultaat.

BEVER INNOVATIONS INDUSTRIAL
Extreme omgevingsfactoren, zoals zeer hoge of lage temperaturen, luchtvochtigheid, stof en/of moeilijk bereikbare plaatsen kunnen van uw verlichtingsplan een grote uitdaging maken. Want hoe zorgt u ervoor dat op elke locatie optimaal werklicht wordt bereikt, op ieder uur van de dag? Flexibel en snel, zonder hoge energiekosten? Bever Innovations biedt hiervoor een oplossing, exact afgestemd op uw behoeften en omstandigheden. Ongeacht of uw locatie een magazijn, koel- of vrieshuis, productiehal, kantoorpand of buitenterrein betreft. Een koppeling met het Bever Dashboard maakt eenvoudig beheer (op afstand) mogelijk én helpt om de efficiëntie, productiviteit én veiligheid binnen uw bedrijf te vergroten.

Onze kernwaardes:

Betrouwbaar en betrokken
Oplossingsgericht en servicegedreven
Langetermijnvisie en marktkennis
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)
Innovatiekracht en een proactieve houding

GRENSVERLEGGENDE INNOVATIE VAN HOLLANDSE BODEM

Bever Innovations Industrial staat voor de beste kwaliteit Nederlandse LED-verlichtingsoplossingen. Dit resulteert in de laagste Total Cost of Ownership (TCO), zonder afbreuk te doen aan sociale waarden (MVO) en leefomgeving. Ons team weet steeds het uiterste uit LED-technologie te halen. Continu verleggen we onze grenzen door ingrijpende prestatieverbeteringen, die resultereren in een betere concurrentiepositie en meer toegevoegde waarde voor onze eindklant. Bever Innovations focust zich sinds jaar en dag op situaties waarin extreme omgevingsfactoren spelen en/of waar elementen vrij spel hebben, waaronder bij zeer hoge of lage temperaturen (-30 °C tot +60 °C), luchtvochtigheid, stof of vervuiling, maar ook bij schommelende temperatuurzones, verschillende plafondhoogtes, moeilijk bereikbare plaatsen en/of afwijkende lichtbehoeften per zone. Bever Innovations levert haar producten met name aan magazijnen, koel- en/of vrieshuizen, productiehallen, kantoorpanden, terreinen en parkeerplaatsen, maar ook voor andere bijzondere situaties draait het bedrijf haar hand niet om.

ERvaar het kosteloos!

Heeft u interesse in een gratis proefopstelling, vult u dan hier uw gegevens in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    Bever Innovations respecteert uw privacy