Onze missie:

Pay-off LEDs connect the future
Ontwikkeling, groei én het verbinden van systemen vormen al 25 jaar de rode draad van Bever Innovations. Richting 2047 wordt deze strategische koers onverminderd voortgezet. “De komende jaren willen we onze Smart Tech- en andere technieken nog verder doorontwikkelen, volgens het motto ‘LED’s connect the future’”, aldus directeur Jacco de Ronde. “Ons doel is om zoveel mogelijk data te verzamelen, op basis waarvan producten, processen én veiligheid naar een nog hoger niveau gebracht kunnen worden. Ook willen we de duurzaamheid en energiezuinigheid van onze producten en processen nog verder verhogen. Al onze producten hebben in basis de mogelijkheid om te connecteren met backofficesystemen. Hierdoor ontstaan mogelijkheden voor asset management en voorspelbaar onderhoud, waardoor aanzienlijk op de service-, onderhouds- en energiekosten kan worden bespaard.”
Image

Optimale connectiviteit, controle en inzicht

“Onze ambitie is dat er in de toekomst geen tankstation, laadstation of industrieel pand meer gebouwd wordt, zonder dat hierin Bever-producten geïntegreerd worden”, vertelt commercieel directeur Erwin Dingemanse. “Vanzelfsprekend nemen wij hierbij graag de remote monitoring en het beheer voor onze rekening.” Technisch directeur Rutger van Dierendonck: “De afgelopen jaren hebben wij keihard gewerkt om de services op dit vlak te optimaliseren. Zo hebben we een API ontwikkeld als verlengstuk van onze Smart Tech, die zorgt voor een veilige verbinding en dataopslag. Bovendien maakt deze API een veilige en betrouwbare communicatie tussen onze app en Smart-devices mogelijk en zorgt ze dat meetdata goed en overzichtelijk gepresenteerd kan worden aan gebruikers. Bijvoorbeeld via de website. In de toekomst kunnen we via de API eenvoudig nieuwe features toevoegen en data ontsluiten richting derden.”

Met name dat laatste is een absolute winst, volgens hem. “In de toekomst willen we onze data graag beschikbaar stellen voor de systemen van derden, zodat bijvoorbeeld verlichting en beveiligingssystemen nog beter op elkaar afgestemd kunnen worden. Maar ook zodat de klant in één oogopslag kan zien wat er speelt op zijn tankstation of in zijn gebouw. Zowel voor de benzine-retailmarkt als in de industrie biedt deze connectiviteit enorme voordelen. We zien het als onze taak om de markt hiervan bewust te maken én om klanten hierin te ondersteunen.”

Maximale impact

Eenzelfde ambitie geldt voor de horticulture sector. “We zijn op dit moment aan het onderzoeken hoe we onze systemen ook in deze sector kunnen optimaliseren en internationaliseren. Daarnaast onderzoeken we de mogelijkheden voor marktverbreding”, aldus Rutger. “Op dit moment worden de Leaf Carrier kweekkarren nog met name toegepast in schone, laboratoriumachtige kweekomgevingen. In de toekomst willen we graag ook de wat vuilere omgevingen gaan bedienen, zodat ook hier maximale impact ontstaat. De introductie van de waterdichte Leaf Carrier is hiervoor een mooie eerste stap.”