• Oplossingen op maat
  • Duurzame producten
  • Bijzonder vakmanschap

Terreinverlichting

Voor terreinverlichting van uitstekende kwaliteit bent u bij Bever Innovations in Zierikzee op de juiste plek. Onze experts ontwikkelen vanuit twee locaties in Zeeland  diverse ledproducten om allerlei soorten bedrijven en organisaties van goede verlichting te voorzien. Daarbij houden we natuurlijk rekening met het verschil in lichtbehoefte per bedrijf of organisatie. Ontdek alle mogelijkheden voor uw ledverlichting!

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Bekijk onze producten!

Persoonlijk advies op het gebied van terreinverlichting

Het is logisch dat een buitenterrein andere verlichting nodig heeft dan bijvoorbeeld een gevel of een bedrijfshal. Als u specifiek op zoek bent naar terreinverlichting, zorgen wij voor de juiste producten en persoonlijk advies op maat. Onze high-end intelligente ledproducten zijn bovendien duurzaam en besparen u veel energie- en arbeidskosten. Dit is te danken aan de slimme ledverlichting die onder andere de productiviteit, het welzijn, de veiligheid en de efficiƫntie verhoogt.

Ontdek onze producten van hoogwaardige kwaliteit

Met onze Luci Series ledproducten weten we al onze klanten van een oplossing op maat te voorzien. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan ons ruime aanbod aan ledproducten en laat u adviseren door onze experts. Heeft u nog vragen over onze producten of specifiek over terreinverlichting? Neem dan contact met ons op via +31(0)111 74 54 00 of info@beverinnovations.com. Wij staan u graag te woord.