• Oplossingen op maat
  • Duurzame producten
  • Bijzonder vakmanschap

Gevelverlichting

Als u uw gevel beter wilt verlichten of uw gevelverlichting wilt vervangen, staan wij van Bever Innovations graag voor u klaar. Er zijn verschillende redenen om voor onze ledproducten te kiezen in plaats van bijvoorbeeld tl-verlichting. Ledverlichting gaat langer mee, verbruikt weinig stroom en heeft een optimale bestendigheid tegen schokken, trillingen, stof en vocht. Ontdek ons aanbod!

Image

Benieuwd hoe we u kunnen helpen?

Bekijk onze producten!

Wij ontwikkelen gevelverlichting van hoogwaardige kwaliteit

Image
Vanuit twee verschillende werkplaatsen in Zeeland zijn meer dan 200 mensen betrokken bij de ontwikkeling en productie van onze ledproducten. Door onze productie in Nederland te houden, zorgen we voor kortere levertijden en kunnen we beter controleren op kwaliteit. Dankzij onze expertise, voorzien we u en vele andere klanten altijd van een oplossing op maat. Wilt u gevelverlichting aanschaffen? Dan kijken we met u naar de mogelijkheden voor uw specifieke toepassing.

Profiteer van maatwerk

Bij Bever Innovations bent u altijd verzekerd van maatwerk. Of u nu op zoek bent naar gevelverlichting, verlichting voor uw evenement of een volledige led lichtlijn; vanuit Zierikzee voorzien we u van deskundig advies en de juiste producten. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31(0)111 74 54 00 of een e-mail te sturen naar info@beverinnovations.com.