Vakbeurs Energie

Bever Innovations Industrial verlicht Vakbeurs Energie

Bever Innovations Marketing Beurzen, Evenementen

Vakbeurs Energie

De meest energie-efficiënte en intelligente LED-verlichting vindt u op 8, 9 en 10 oktober 2019 in de Brabanthallen tijdens de Vakbeurs Energie. De verlichtingsspecialisten van Bever Innovations Industrial zijn daar aanwezig met een ruim gamma aan LED producten die hun licht schijnen in de meest extreme industriële toepassingen. Ook de divisies FUEL en Horticulture zullen met hun innovatieve verlichtingsoplossingen vertegenwoordigd zijn op de beursvloer.

Brabanthallen

Energiezuinige verlichting voor het juiste lichtniveau 
Deze innovatieve en intelligente verlichting van Bever Innovations vind u bij de Centrale entree (Hal 7) en in Hal 4 en Hal 5 van de Brabanthallen.
Hier wordt u welkom geheten door de LS Industry armaturen die procentueel dimbaar zijn en haar licht-output zelfstandig afstemmen op het aanwezige daglicht. 
Ook is het met deze verlichting mogelijk om volledig draadloos lichtsferen te creëren: een samenspel van geselecteerde armaturen, met op elkaar afgestemde lichtsterkten. Daarbovenop heeft men vaste een (licht)stand aangemaakt, speciaal voor beurs op- en afbouw, waarbij iedere armatuur individueel op beweging reageert en na 4 minuten automatisch uitgaat. 

Dankzij al deze intelligentie beschikt de Brabanthallen nu over de meest energiezuinige verlichting van alle beurslocaties in Nederland met behoud van het gewenste lichtniveau. 
>> Lees hier de Case Study van dit project >>

Bezoek Vakbeurs Energie GRATIS
Wilt u weten hoe de LED producten van Bever Innovations ook uw bedrijf slimmer en efficiënter kunnen verlichten, kom dan naar de Vakbeurs Energie. In stand E.086 leggen Jeroen de Jonge en Tomas van Ham het graag aan u uit. 

Vakbeurs Energie