Onze LED-armaturen garanderen het beste werklicht op iedere werkvloer

Bever Innovations Marketing Luci Series Industry

Voor de verlichting op de werkvloer, gelden veel normen en richtlijnen. Onder andere ten aanzien van energiezuinigheid en veiligheid, waar de LS Industry LED-armaturen van Reveb Industrial Lighting optimaal op inspelen. “Dankzij de kleurechtheid en gegarandeerde hoge kleurweergave (CRI 83+) in de kleurtemperatuur 4.000 Kelvin kunnen onderdelen optimaal worden onderscheiden, waardoor medewerkers beter én veiliger kunnen werken”, vertelt Verkoop Directeur Jeroen de Jonge.
 De beste verlichting voor iedere omgeving

“Onze LS Industry LED-armaturen garanderen het beste licht op iedere werkvloer. Van magazijn tot koel- of vrieshuis, productiehal, kantoorpand, terrein of parkeerplaats. Dankzij de sterkte, scherpte en reflectie van de armaturen ontstaat bovendien een egaal lichtbeeld. Schimmige hoeken zijn definitief verleden tijd.”

‘Lichtkwaliteit en veiligheid voorop’

Wanneer iemand de hal betreedt, schakelen de armaturen automatisch op tot een vooraf bepaald lichtniveau, rekening houdend met ruimtetemperatuur, daglichtniveau én de geldende Arbonormen.

Waarbij indien gewenst ook omringende armaturen worden geactiveerd. “Wanneer de LED’s op de printplaat (PCB) een te hoge temperatuur bereiken (+80˚C), wordt het licht automatisch gedimd om het armatuur optimaal te beschermen en geen concessies te doen aan de afgegeven levensduur (> 100.000 branduren), vertelt hij. “Elk segment van de PCB wordt bovendien voortdurend gecontroleerd op onder andere spanningspieken, kortsluiting en temperatuuroverschrijding. Dankzij de intelligente verlichting kan < 90% op de energiekosten worden bespaard, terwijl lichtkwaliteit en veiligheid voorop blijven staan.”