Fiege Zaandam LS vitaliteit op de werkvloer

Juiste verlichting draagt bij aan vitaliteit en duurzame inzetbaarheid personeel

Bever Innovations Marketing Luci Series Industry

Bij vitaliteit denken velen aan gezond leven, eten en bewegen. Vitaliteit op de werkvloer gaat echter verder dan dat. Niet alleen een juiste werkhouding, voldoende ontwikkelmogelijkheden en het goed leren omgaan met werkdruk en stress, maar ook een veilige werkomgeving zorgen dat werknemers beter in hun vel zitten, meer werkplezier ervaren, beter presteren én duurzamer inzetbaar zijn. Een Juiste verlichting speelt hierbij een centrale rol.
Optimaal licht op iedere werkvloer

“Goede zichtbaarheid, betrouwbare veiligheid en optimaal werklicht zijn bepalend voor het welzijn van medewerkers. Met onze verlichtingsoplossingen spelen we hier optimaal op in”, vertelt Jeroen de Jonge, Verkoop Directeur bij Reveb Industrial Lighting. “Onze LS Industry LED-armaturen garanderen optimaal licht op iedere werkvloer. Van magazijn tot koel- of vrieshuis, productiehal, kantoorpand, terrein of parkeerplaats. Dankzij de sterkte, scherpte en reflectie van de armaturen ontstaat bovendien een egaal lichtbeeld. Schimmige hoeken zijn definitief verleden tijd.”

Onderscheid door kleur

Dankzij de kleurechtheid en hoge kleurweergave van het licht kunnen onderdelen optimaal worden onderscheiden, vertelt hij, waardoor medewerkers beter én veiliger hun werkzaamheden kunnen uitvoeren.

Optimaliseren door analyseren

“Dankzij een koppeling met onze EOS netwerkfunctionaliteit vormen de verlichtingsarmaturen automatisch een standalone, draadloos netwerk die eenvoudig via een app op de tablet of smartphone benaderd en beheerd kan worden. Ook op afstand. Dit biedt mogelijkheden om zowel de efficiency, productiviteit als veiligheid en welzijn binnen een bedrijf vergroten. Door koppelingen met alarm-, brand- en gebouwmanagementsystemen te maken bijvoorbeeld, maar ook door data uit het systeem te analyseren, waarop bijvoorbeeld productielijnen en looproutes geoptimaliseerd kunnen worden.”