Dynamische en voedselveilige verlichting voor margarinefabriek Upfield

Bever Innovations Marketing Bever Innovations, Case study, Luci Series Industry, Voedselverwerking

De 125 jaar oude margarinefabriek van Upfield SU Nederland BV (voorheen: Unilever BCS Europe B.V.) aan de Nassaukade in Rotterdam is recent uitgebreid met de Upfield Research & Development Pilot Plant. In deze nieuwbouw zijn alle Research & Development activiteiten voor Upfield wereldwijd gebundeld.
De bouw is uitgevoerd en turnkey opgeleverd door D&S Process Solutions, dat tevens de installatietechniek verzorgde. Inclusief de verlichting.

>> Lees hier de volledige Case Study >>

“D&S Process Solutions was op zoek naar voedselveilige armaturen, die bovendien dynamisch geregeld kunnen worden. Onze LS Industry LED-armaturen spelen hier optimaal op in”, vertelt Jeroen de Jonge, Verkoop Directeur bij Bever Innovations, divisie Industrial. “Voor de Pilot Plant hebben we Luci-armaturen geleverd, die met speciale inbouwframes in de plafonds zijn ingebouwd; inbouwframes die we normaliter gebruiken in de benzine-retailmarkt.

Alle armaturen zijn afgekit met een speciale, voedselveilige kit, waardoor een volledig vlak plafond is ontstaan. De ingesloten armaturen zijn bovendien stootvast, splintervrij en vervaardigd uit een eenvoudig te reinigen materiaal, waarmee ze volledig voldoen aan de HACCP-richtlijnen. Omdat het plafond belopen kan worden, kunnen de servicetechnici van Upfield SU Nederland de armaturen eenvoudig bereiken en schoonmaken.”

>> Lees hier de volledige Case Study >>

Industrial Bever Innovations LS Lighting - Upfield Rotterdam