Bever Innovations Anniversary

Een heugelijk moment in een roerige periode

Bever Innovations Marketing Bever Innovations

Op het randje van het oude jaar bereikt Bever Innovations het 25-jarig jubileum!

In een heel klein Zeeuws kantoortje start het bedrijf Bever Innovations in december 1996. 25 jaar later ontwikkelen, produceren en leveren de drie divisies van Bever Innovations intelligente LED-verlichtingsoplossingen wereldwijd. Zowel voor indoor- als outdoor-toepassingen in de benzine-retailmarkt, industrie en horticultuur sector.

Om het jubileumjaar in te luiden had Bever Innovations grootse plannen. Echter pakt het geplande feestelijke samenzijn in de roerige coronaperiode anders uit en wordt dit verplaatst naar de zomer.

“We hechten veel waarde aan persoonlijk contact en loyale samenwerking met onze mensen. Veel werknemers van het eerste uur zijn nog steeds bij ons werkzaam. Daar zijn we trots op”, vertelt Erwin Dingemanse, commercieel directeur. “Natuurlijk wil je zo’n mooie mijlpaal graag met elkaar vieren, maar dat is op dit moment niet mogelijk”.

In 2022 willen wij dit dan ook vieren met een jubileumjaar en staat het bedrijf uitgebreid stil bij het bereiken van dit bijzondere moment in haar geschiedenis.

Bever Innovations anniversary